Wajah baru. Semangat baru.

oleh sorensen pada 27 Mei 2009 dalam

Dalam pada masih terkejut dgn hal tu semlm, aku pun try buat something yg boleh buat aku melupakannya sekejap. 1 Jun ni genaplah 2 tahun aku menulis kat sini, dan baru aku teringat selama ni tak pernah sekalipun aku menukar layout. Kalau ada pun aku cuma tukar banner je sebelum ni. Lepas fikir2 tu, aku pun cuba la buat layout baru. Takut jugak sbnrnya, sbb aku dah lama tak godek2 html code ni wpun mmg aku ada sikit kepakaran membuatnya dulu2. Dan inilah hasilnya yg korg nampak skrg, dan mmg ia berjaya buatkan aku leka sekejap pun. Maklumlah aku ni, kalau ada keje aku nak buat mende2 lain aku tak pikir dah. Layout ni aku amik dr internet je sbnrnya, tapi kalau nama pun dah aku.. mana aku suka biarkan template2 yg ada kat internet ni jadi mcm sedia ada. Aku peningkan diri sendiri main dgn html code utk ubah layout ni jd lebih menarik, dan yg paling susah nak buat sbnrnya flash banner kat atas tu ha.

Tapi ini mungkin 1st phase lagi kot. Aku belum ada masa nak update widget2 yg ada kat sblh kanan ni. Tak larat aku nak buat sekali gus. Ada masa nanti mungkin nak ubah lagi sikit kot, biar nampak lagi attractive. Bukankah dalam hidup kadangkala kita perlukan perubahan? Betul tak kawan2ku? :)

Every cloud has a silver lining!


12 komen seterusnya...

12 komen

  • abe min beirut

    hallu nawi.....

    allah, da bape bulan aku xjenguk ke blog ko nie..

    ;)

    sgt teruja aku tgk layout baru ko nie.... menarik gile.... n agak flora n fauna la..... match ngn name apartmen aku ni, flora damansara... hahahha...

    teruskan menulis blog, aku akan jadi pengikut setia... n pecayala, ape yg ko tulis kat blog ni memang menunjukkan diri ko yg sebenar... maknenye, kalo ko publish tanpe name kat luar, aku maybe leh agak org itu adalah sorensen... hihkhikhik

  • SoReNsEn

    thx dbong.. hihih, x sgke lak tetiba ko masuk ari ni.. blog aku ni selalu sunyi jek skrg ni hah.. huhu..

    :) watpe la aku nak bselindung dbong, setiap org kan unik.. kte takleh tipu. aku mungkin pakai nickname sorensen.. tp kalau kat luar tetiba aku terjerit tgk gmbr wael kfoury, tetap aku xleh cover gak kan? ekekeke!!

  • enDicLeo_pZah

    1st: nawi..name ko mmg cute pn..wakakaka

    2nd: congrats ats transformasi layout anda ye..(nk jugak transformasi kaann~)..santek layout ni..aku ske ..maintain green