2 tahun di pentas ini...

oleh sorensen pada 01 Jun 2009 dalam ,

Yup.. sebagaimana yg aku katakan, hari ni dah genap dua tahun blog d' alam maya SoReNsEn ni ke udara utk tatapan sume. Aku belek2 balik sume entry yang aku dah tulis utk sepanjang tahun ni, terperasan pula jumlahnya tak 'semeriah' tahun lepas.. hihih. Mungkin sbb time constraint hari tu kot, yg membuatkan aku malas sikit nak menulis.

Apapun, aku percaya aku masih ada misi yg perlu dilaksanakan. Stage ni akan tetap aku teruskan sebagai medium perluahan idea, ideologi dan prsn aku kpd dunia. Semoga suatu hari nanti, satu perubahan akan berlaku melalui janaan pemikiran aku di sini.

Menulis tidak semestinya berdakwat. Bercakap tidak semestinya berkata-kata. Kerana itulah
d' alam maya SoReNsEn: Transkripsi Tanpa Tinta, Ekspresi Tanpa Suara.


6 komen seterusnya...

6 komen