I'm 25 years YOUNG today!

oleh sorensen pada 04 Jun 2009 dalam ,

Ye la tu huhuhu!!! (menanges)

Penting tak nombor pada pandangan korang sume? (matila soalan bermaksud!) Haih, dah 25 tahun umur aku hari nie. Wpun ada yg mungkin beranggapan nombor tu adalah satu dpd simptom penuaan, aku tak kesah. Yang penting interface aku (betul ke perkataan tu?) tetap akan sentiasa muda remaja, ohkay? Nak wish apa ek? Nak mintak cpt2 dpt keje, rsnya yg tu simpan utk next year jela kan.. Untuk tahun ni, cukup la kiranya aku doakan kejayaan dlm pelajaran utk diri sendiri, kesejahteraan keluarga aku dan member2.. dan yg paling penting untuk dia.. hehe.. long live for both of us. Kebetulan hari jadinya pun baru saja 2 hari lepas :)

Pada yang dah wish tadi, hanya teima kasih jelah yg mampu aku ucapkan. Mula2 tadi tim yg htr msg, sbb aku dgn dia sama2 besday hari nie! Pastu abg alan call, wah2 sharp pkl 12 gtu.. Love u so much ;) Baru kejap tadi on dgn dewi lak wish pakai sms. Thx sumenya, utk yg dh wish ataupun bakal wish esok hari. Mcm tahun lepas, takde kek besday utk aku tahun ni. Mungkin nak buat belated celebration je kot, rs malas lak nak wat kat sini. Yg penting, kek tu nanti harus dpd jenis trans-fat saja yer.. (tros fensan teringat secret recipe!)



10 komen seterusnya...

10 komen

  • Sinting Maut

    Happy B'day Soren... Wish u all the best for ur life, for ur future, and for many things that u are trying to reach...

    Selamat Ulang Tahun
    Selamat Hari Lahir
    Selamat dengan umur baru
    Selamat menjadi tambah dewasa
    Selamat untuk segalanya :D

  • enDicLeo_pZah

    halo ghaz..
    selamat ulang taun ya ghaz..
    we can feel young but please dont hope that we will be younger, coz..then u'll end up just like benjamin button..hahha~

    oit naik cuti t kte makan2 heh..

  • SoReNsEn

    huhu.. of coz la pzot, masa dah berlalu kan.. but i like being an "adult" adult, seems to be more fun gak hihih..

    harus la nnt kuar gi makan2.. kte survey tmpt baru. mst ada tmpt best baru bukak ms balik sana nnt..

  • abe in beirut

    ya allah aku lupe nak wish ko nawi... amfuunnn...

    nway, heppy birday nawi... moga panjang umur... 25 is jus a number... ko masih muda. hehehhehe

    abe min beirut