Hati 2 - Entahla...

oleh sorensen pada 08 Julai 2010 dalam

It's about someone. Kenal dia ni lama dah.. in fact masa "zaman2 muda" layan myspace dulu pun dah pernah nmpk dia nie. Masa tu dulu ada gak la bertegur sapa berapa kali, sampai la zaman tu tamat dan langsung lost contact. Tapi aku sentiasa ingat rupa dia. Yelah, rupa dia yg pernah buatkan aku rasa sangat2 rendah diri dan takut nak approach dia dulu.. sape jela aku nie kan kalau nak banding dgn dia.



Tapi tah mcm mana, baru2 ni aku terjumpa plak dgn dia blk kat fb. So aku pun add la dia blk. Tapi sbb busy layan wall kwn2 dan komen2 wall sendiri, aku lupa la nak ucap thanks kat dia upon approval tu. Yelah, sbb aku kan pnh kenal dia dlu so it's my responsibility la kan.

But surprisingly, few days lepas add tu.. dia pun mula pm aku. Dan ktorang berbalas pm tu tak berhenti smp skrg ni. Now baru la aku tau, perwatakan dia mmg sgt cool. Relax je orgnya, msg2 dia tak pernah lebih dari dua baris tapi selalu buat aku senyum. Then lepas borak dgn member psl ni td.. baru la aku prasan. Dah mula ada yg tak kena pada aku nih.

Dia ni agak lain sikit dpd other person yg approach aku. In fact, dia tak nmpk mcm nak approach pun.. sbb dia kan relax je. So bila aku bercakap dgn dia, aku pun jadi relax.. tak rasa stress. Takde pun rasa yg aku terpaksa nak bercakap dgn dia disebabkan ada sense of belonging on something. Dia plak jenis yg pandai melayan balik apa yg aku cakap. So aku just cakap je dgn dia..

Membuatkan aku rasa mcm.. dah jatuh hati plak dgn dia..

Huhu.. ENTAHLA...

Mainan perasaan...
Mainan perasaan...


7 komen seterusnya...

7 komen

  • flyz

    hu..hu..xpe at least ko berhati-hati bab cinta..by the way wish u luck both of u..jgn lupa bgtau if ada berita baik ya..