I need a break..

oleh sorensen pada 06 Disember 2009 dalam

Kekontangan idea dan fenatzz...

Hihih..

Lebih dua tahun aku berblog, baru aku rasa situasi mcm ni. Kepala rasa kosong je, skill2 menulis yg ada pada aku sebelum ni pun terasa seakan hilang tak tau ke mana. Entahla, mungkin tu tandanya aku perlu berehat sementara waktu dari ruang penulisan virtual ni kot.

Pape pun, aku tetap sayang blog ni. Aku belum berhenti tau.

Doakan aku kembali dgn idea yg lebih fresh dan mantap dari sebelum2 ni. Yang penting, doakan aku kembali dgn siapa aku yg sebenarnya, tanpa mengubah sedikit apa pun dari yang sedia ada. Buat pengunjung setia, thx for your support.. aku sayang korang sumer.

D' alam maya SoReNsEn. Tulisanku adalah transkripsi, cuma tanpa tinta. Luahanku adalah ekspresi, cuma tanpa suara.


4 komen seterusnya...

4 komen

  • Tanpa Nama

    my love need a break?

    but i need u at my side ... the loneliness is painfull to be with ...

    :(

    ~alanrazlan~

  • SoReNsEn

    matahari: xpe.. insya allah tak lama kot, tgu je comeback aku nnt.. thx 4 ur support ok ;)

    abg: don't worry la, not that kinda break. both of us are strong glasses. crystal clear, but not fragile ;)