Hotlink Youth Club

oleh sorensen pada 14 April 2009 dalam ,

Maka tertanya2 la aku.. aper kes? Tetiba aku check aku punya no hotlink nyer validity akan tamat pada tahun 2013? Mana datangnya? Aku ingatkan hari tu, kesilapan teknikal ke apa.. member pun ckp kdg2 sistem maxis ni pening sikit. So tadi aku try la topup, kot2 la ok balik kan. Tapi lepas aku topup tu, validity dia tetap sampai tahun 2013 gak. Mmg sudah menjangka ada sesuatu yg best, aku pun try la check kat website hotlink. Yeah! Jangkaan aku memang tepat sekali!

Dalam minggu lepas aku ada menerima satu msg dari hotlink. Diorg announce yg hotlink campuszone dah xde skrg ni, diorg ganti dgn pakej baru ni la. Banyak kelebihan pakej ni berbanding dgn celcom uox dan digi on campus. Bukan kata saje nak mempromosi, tapi korang tengok la sendiri kat bawah ni:

Ha.. yang purple dgn kuning tu, faham2 jela sape kan. Di samping tu, hotlink jugak x memberikan limitation umur mcm celcom uox (yang akan ditamatkan ketika umur mencecah 26 tahun) sebab utk semua bekas2 ahli hotlink campuszone, diorg akan bagi access selama 4 tahun.. termasuk la aku yg dah nak mencecah umur 25 nie! Hiks!!

Ini plak kadar kesemua service yang disediakan kpd ahli hotlink youth club. Berbaloi kan? So lepas ni, xde la risau lagi nak buat call ke no operator lain walaupun berada di luar kampus. Sbb kadarnya dah disamaratakan.. well, at least untuk 4 tahun yang akan datang la kan.. hehe. Utk maklumat lanjut korang bleh check kat sini.


6 komen seterusnya...

6 komen

  • SoReNsEn

    dia detect based on previous campuszone members.. rsnya mgkn diorg bkn ahli campuszone kot, sbb tu diorg xdpt offer. but kalau diorg still student, diorg bleh pegi ke mana2 participating branch utk daftar ok.. just bawak kad matrik je, nanti diorg dpt la youth package tu..