BEBAS!!!!! ARRGGHHH!!!!

oleh sorensen pada 11 April 2009 dalam

I'm free!!!!!!! Erkk..??

Cakap kat aku.. sape yang tak suka hidup bebas kat dunia nie? Sape di kalangan korang hah!? Angkat tangan cepat, aku nak tengok!! Sape hah!!?? *motip tetiber aku emo? **fensan... *** hikss..

Hi uolss.. korang apa khabar? (sambil pose2 pakai perisai, utk melindungi diri dpd carotan setelah berjaya menyawangkan blog nih..) Nape tetiba aku kata aku free hari nie? Yes... sbb mende terakhir yg perlu di settlekan utk sem ni dah pun dihantar pagi tadi (buku log ko-ko bakti siswa). Perasaan aku asik tak tenteram je kebelakangan ni.. sbb semakin nak habis minggu kuliah, keje yang nak dihantar makin banyak! Sem ni mmg sangat2 berbeza dpd sem2 yg sudah.. dan utk cuti 3 bulan nanti mmg aku kne betul2 bersedia utk menghadapi final year.. sbb sudah semestinya dua sem terakhir adalah sem terhanjing sepanjang pengajian, disebabkan adanya final year academic project yang perlu dilangsaikan! Btw.. sem ni jugak adalah satu2 sem yang takde study week langsung. Means, no more lang2 ok.. sumbit ur assignments, submit ur papers and go! Walau kebenarannya itu mmg hamjadah, aku terima dgn rela.

Takpe la.. hehe, at least.. sebaik je keje terakhir aku tu dilangsaikan, hari ni aku mendapat reward utk diri sendiri apabila berpeluang utk berjumpa dgn member IRC, mr. vatang & ab journ. Hikss.. tak sangka gak leh jumpa, coz mr. vatang dtg jauh nun dari penang. Ktorg lepak kat pavilion tadi, tapi syg sikit sbb ab journ xpt join aku ngn vatang tgk citer "Jangan Tegur". Kne keje katanyer, so xpe la aku gi tgk ngn vatang je.. hmm.. lepas jumpa deols td, semakin bersemangat plak rasanya nak explore lebih lg psl IRC.. sbb aku mmg minat pun dari dulu2 lg. Harap dpt jumpa lagi dgn uols next time ok.. till then, cu guys in IRC.. hari2 boleh "jumpa" hehehe!!!

Utk perkara lain plak, tak banyak sgt yg aku dpt kongsi sepanjang hampir sebulan aku x update blog ni. Di sebalik kesibukan tu, sebenarnya 2 minggu berturut2 dlm bln april ni ktorang gi outing utk aktiviti ko-ko bakti siswa pd weekend. Dua minggu lepas, ktorang ada aktiviti sehari di putrajaya wetland, dan last week plak ada camping sekejap kat bukit expo, dlm upm ni je. Dua2 pun yang hado je ok, tak menarik mana pun.. Pegi putrajaya wetland tu ok la jugak, sbb ada aktiviti berbasikal dgn berkayak.. tapi camping kat bukit expo tu mmg takde faedah langsung. Kenapa? Ye la, cuba korg yg pegi camping kat tempat kete lalu lalang.. pastu tak cukup dgn kete, train ERL klia transit/express tu pun lalu lalang gak setiap 15 minit skali ok!! Ko mamphoo camping di tempat yang "strategik" seperti itu? Mamphoo!? *fensan

Selasa ni (14/4) aku dh nak start 1st paper final exam dah pun.. so, mungkin bersawang lagi la blog ni lps ni.. takde ms la.. kne focus sikit sbb exam kali banyak kne menghafal.. lepas abis exam nanti plak (26/4) aku stay kejap.. dan hari rabu barulah menyeret beg kembali ke tanah asalku di seberang laut china selatan.. sedey la :(




2 komen seterusnya...

2 komen

  • Tanpa Nama

    hah..strategik sgt la tempat camping tu..kolam depan khemah kite tu pn dh nmpk cm loji jek tau..maklum la..timbalan pengarah vass sgt..tu tempat best gile..smpi roboh2 khemah..

  • SoReNsEn

    tuh la.. yg peliknya, khemah TP yg chantek tu takde plak tercabut.. khemah aku yg tak berdosa ni plak yg jadi mangsa.. kalau khemah dia yg terbang, bleh aku tolong humbankan terus barang2 dia dlm tasik yg chantek sama mcm dia gak tu.. huhuh..