Sony Ericsson Z770i

oleh sorensen pada 14 Jun 2008 dalam

Sony Ericsson Z770i (Graphite Black edition)

Pergh.. lawa siot henfon ni. Memperkenalkan Sony Ericsson Z770i yg telah mula dipasarkan semenjak Q2 2008. Aku sebenarnya bukanlah peminat henfon clamshell @ flip. Tapi bila aku tengok henfon ni, aku teringat design henfon2 keluaran khas utk service provider NTT DoCoMo di Jepun pd tahun lepas. Rekabentuk yg simple dan material luaran henfon ni mmg taste aku sgt2 la.

Secara umumnya Z770i ni menyokong komunikasi jenis UMTS/HSDPA 2100 dan GSM/EDGE 900/1800/1900. Dengan waktu berbual selama 8.5 jam dan sambungan internet kelajuan tinggi, henfon HSDPA ni sgt sesuai digunakan utk tujuan urusan kerja atau sekadar berhubung dgn keluarga. Aplikasi Exchange ActiveSync membolehkan emel dihantar terus ke henfon.

Dalam pada Graphite Black edition sedang dipasarkan, dgr kata pengedar henfon di Hong Kong telah mula menjual versi warna baru, iaitu Exquisite Gold edition. Huhu, yg ni lagi lawa!!!

Sony Ericsson Z770i (Exquisite Gold edition)

Sumber: Mobile88.com & Slashphone.com



2 komen seterusnya...

2 komen

  • allyya

    allo...nk ask ley? wats the price for z770i eh? how it is differ from z610i in terms of price? i juz need a basic function (sms,pic,call, mp3).. z610i da ramai guna..i xnk ramaikan lagi..hehe, tp kalu price for z770i is too expensive , better i bli je z610i,bcoz i need a basic function as juz mentioned above..can help eh?

  • SoReNsEn

    hi allyya thx 4 visiting.. posting ni i buat quite several months ago. kalau tak silap i pernah check harga henfon ni bulan julai lepas, still rm900++ tak tau la sekarang. tapi lepas tu i dgr banyak problem dgn design henfon ni, so i cancel beli lah. tapi skrg byk model baru yg dah keluar lepas z770i ni (utk yg ada basic function) u try check kat mobile88.com. ok!