Bercuti panjang......

oleh sorensen pada 20 April 2008 dalam

Setelah 4 bulan aku tak balik langsung ke swk.. akhirnya tibalah masa yg ditunggu2. Cuti 2 bulan aku dah bermula dgn berakhirnya paper aku kelmarin. Flight aku pkl 6.55 pagi nanti (21hb) so masa aku tulis entry ni baru 11.08pm.. ada lg 7 jam sebelum flight. Mesti sesetengah org rasa pelik, knp aku suka amik flight awal2 pagi mcm tu. Bkn pe.. dpd upm susah nak dpt transport pg lcct, even kalau aku amik flight pkl 11 pagi pun belum tentu aku dpt catch flight wpun turun dpd kolej awal2 pagi.. so better aku bermalam kat airport ni je..

Lagipun, aku suka environment kat sini. Terasa suasana nak balik tu mcm mana, bila tengok org dgn mcm2 gelagat masing2, ada yg bawak family pg bercuti, ada yg on trip dgn rombongan dan tak kurang yg travel sorg2 mcm aku ni. Haa.. part yg paling tak brp nak best ms nak naik flight, sbb tu kan tandanya bermula kehidupan kat rumah yang.. yang.. takde kerja.. hehe!! (kat kampus bagi keje melambak smp tak cukup tangan, tak larat pulak kan).

Papepun, tetap tak sbr nak jumpa anak buah aku yg dua org tu.. dgr kata yg pompuan tu dah pandai jalan..

Rindu betul aku kat diorg..



1 komen seterusnya...