Matila lagu feveret!!!

oleh sorensen pada 09 Oktober 2007 dalam

Memperkenalkan, ni la dia salah satu antara lagu arab kegemaran aku, Bahebak We Adary dpd Madeline Matar.. aku sukee sgt lagu ni, member2 pun sume tau dah kan heheh.. videoclip ni aku tujukan kepada dabong dan geng2 bilik 309 k.. sape2 yg nak buat sing along, bolehla baca lirik dia kat bawah tu dalam tulisan arab (mrasa menyanyi sambil 'mengaji!') Enjoy!

مادلين مطر- بحبك وداري

بحبك وداري ليلي ونهاري عملت لقلبي ايه
صوتك نداني نسيت زماني اعمل في حبك ايه
عينك حابيبي جرحتلي قلبي ورومش عينك تداويه
بحبك ياويلي سهرت ليلي حتى القمر سهران
انا وليالي عشاق يا غالي عشاق بقلنا زمان
ملكت روحي وتقول جروحي اجرح كمان وكمان

بتحبني جننتني وغصب عني بصدقك
داريت عليك وروحي فيك معلش قصدي اشوقك
عشقك دوا قد الهوى وقد عمري بعشقك

بحبك وداري ليلي ونهاري عملت لقلبي ايه
صوتك نداني نسيت زماني اعمل في حبك ايه
عينك حابيبي جرحتلي قلبي ورومش عينك تداويه
بحبك ياويلي سهرت ليلي حتى القمر سهران
انا وليالي عشاق يا غالي عشاق بقلنا زمان
ملكت روحي وتقول جروحي اجرح كمان

افهم بقى متشوقه كلملي قلبك فهمو
لوكان عليه حيدوب اكيد وبنظره مني حعلمو
وحغلبو وغلبو عشان عيونه يسلمو

بحبك ياويلي سهرت ليلي حتى القمر سهران
انا وليالي عشاق يا غالي عشاق بقلنا زمان
ملكت روحي وتقول جروحي اجرح كمان وكمان


3 komen seterusnya...

3 komen

  • abe

    hdup madeline !!!!!!

    huahuahauahauhauahua, nice job ghaznawahbe....

    promosi lagu arab yg sgt efisien.. heheheheheheh

  • Tanpa Nama

    Brand new mobile phone , laptop , come with complete accessories with one year international warranty.

    Emaill address: camr_inc@hotmail.com

    Apple iphone 3G 16gb........$300usd
    Sony ericsson C905.........$500usd
    HTC Touch Pro ..........$500usd
    Samsung omnia i900.....$500usd
    HTC Touch Diamond ...$350usd
    Nokia n96 16gb...$500usd
    Apple iphone 16gb..$350usd
    Sony ericsson xperia x1..$400usd
    Apple iphone 8gb.....$300usd
    Nokia n95 8gb.......$300usd
    Ps3 60gb.............$300usda

    HTC Touch Pro speciffication..

    2.8'' VGA display
    Windows Mobile 6.1 Professional with HTC TouchFLO 3D interface
    3.2 megapixel camera
    512MB internal memory
    288MB RAM (what a weird number)
    microSD memory card slot
    GPS navigation
    TV output
    Bluetooth connectivity
    GPRS/EDGE/HSDPA/HSUPA connectivity

    We make shipment via Ups and Fedex shipping company 2days deliver worldwide.
    If you are interested in buying our product contact us via

    Email address: camr_inc@hotmail.com